FOTBOLL/NORGE/TIPPELIGAN 18/6 DETTA VINNER ROSENBORG

lAlltså det är ju godis odds man bjuds på vissa dagar och här hämtar vi hem en av dom i dagens 3 rekar. Vi tar oss till Norge och kollar in den Norska Tippeligan och mötet mellan Haugesund och Rosenborg. Detta Rosenborg från Trondheim. Det mest överlägsna lag i Norsk historia med allt vad dom har lyckats med genom åren. Nu kommer man på besök till Haugesund med en talande statistik. Man leder  ligan med 25 poäng. 10 poäng ner till Haugesund som ligger på en 10e plats. Man har vunnit 4 av dom senaste möterna lagen emellan och spelat oavgjort i en av dom. Man får leta långt bak i tiden för att finna en Haugesund vinst men det känns inte aktuellt då historia är historia och nutid är nutid.

Men för att se dagens Rosenborg så leder man ligan och man toppar även ligan över borta statistiken. 7 matcher. 5 vinster 2 oavgjorda och noll förluster. 7/2 i målskillnad.3-0 1-0 2-1 0-0 och 1-1. 2 av dessa oavgjorda mot förväntade topp 5 lag.

Haugesund med 1 vinst på 5 hemma matcher. 3 oavgjorda och en förlust kan man inte ignorera helt då man spelar en väldigt defensiv fotboll med 3 0-0 matcher, en 0-2 förlust och en 4-3 vinst senast mot vålerenga, vilket även statistiken visar när man spelat 4/5 matcher under 2,5 mål.

Men jag tror att hur bra än man försöker hålla uppe denna hemma statistik så är Rosenborg ett nummer större och jag tror att man går ut och vinner denna match med 1-0 till det fina oddset 1.84 på Unibet.

Tipsa om FOTBOLL/NORGE/TIPPELIGAN 18/6 DETTA VINNER ROSENBORG till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades