FOTBOLL/NORGE/DIVISION 1 27/6 VI HÅLLER OSS PÅ JÄMN NIVÅ

Finland norge sverige viryssland island. Jag har snart bockat av hela europa på jakt efter dom mest anmärkningsvärda matcherna man kan spela på, Men idag har återigen tagit mig till Norge och mötet mellan IK Start Kristiansand och Arendal som troligen är så dåligt som statistiken visar att man hade nog inte ens passat in i Superettan. Men idag tänker jag fokusera på denna matchen och ett spel jag normalt inte lägger i vanliga fall men jag gör det för att jag hittar inte tillräckligt bra oddsvärde i denna matchen som är värt att spela på så varför inte testa något nytt?

Det finns många spel att välja på i alla matcher men denna har jag fastnat för. Totalt antal mål av hemmalaget. Udda eller jämnt. Ser man till IK start Kristiansand 6 senaste matcher har man vunnit med jämnt tal. 2-2 och 4-0 i dom 2 senaste matcherna. Jag ser en ny chans att man gör det av den anledningen att jag tror att denna matchen kommer stå 1-1 men att favoriterna trycker in det avgörande målet när man tröttat ut motståndarna tillräckligt mycket. Jag är ingen messias men jag tycker att det är kul spel att testa på när utbudet idag inte bjuder på något skönspel för oss spelare. så varför inte testa till fina 1.90.  (partall= jämnt på norska) men norrmän ligger 10 år efter sverige därför har man svårt att förstå att folk ens orkar bo där. Lycka till

 

 

Tipsa om FOTBOLL/NORGE/DIVISION 1 27/6 VI HÅLLER OSS PÅ JÄMN NIVÅ till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades