FOTBOLL/NORGE/ TIPPELIGAN / 5/8 Ö 0,5 ÄR ABSOLUT INGEN OMÖJLIGHET

Vill påminnas om att jag spelade en snöboll på denna matchen den 4e juli med Rosenborg som utfall men fick se mig besegrad då Kristiansund skrällde och höll på att vinna denna matchen på hemmaplan, men fick nöja sig med 1 poäng då Rosenborg kvitterade till 3-3 i slutminuterna.

Nu möts lagen igen och enligt min mening tror jag varken tabell form eller tabell läge har en avgörande betydelse i denna match. Rosenborg har inte torskat någon av sina senaste 5 hemmamatcher medans Kristiansunds bortastatistik denna säsong är:1-1-6. För all del. Det råder klass skillnad. Inget snack om saken. Sett till målskillnad så står Rosenborg på 33/ 13 sett över säsongen. Kristiansund står på 22/28. Båda lagen har spelat 17 omgångar in på säsongen.

Målglada matcher har det bjudits på genom åren och man kan backa bandet så långt tillbaka som 2008 för att konstatera detta. 5 tidigare möten har slutat 5-2 3-1 2-2 och i realtid så slutade matchen 7-3 i vänskapsmatch 2016 och 3-3 för knappt en månad sen.

1,88 på att Kristiansund gör över 0,5 mål spelas utan tvekan med utgångstipset 3-1 till Rosenborg

SPELTIPS: KRISTIANSUND ÖVER 0,5 MÅL

ODDS: 1.88

SPELSTOPP: 18:00

SPELBOLAG: UNIBET

Tipsa om FOTBOLL/NORGE/ TIPPELIGAN / 5/8 Ö 0,5 ÄR ABSOLUT INGEN OMÖJLIGHET till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades