FOTBOLL/NORGE/ OBOS LIGAN 11/6 ÖVER 1.5 SPELAS

Återigen en match från norska OBOS ligan och en god chans att vi får se hemmalaget gå över 1.5 mål. Tromsdalen ligger på 16/16 i målskillnad och en 8e plats i ligan. Anmärkningsvärt så har man gjort 12 av dessa målen på hemmaplan och endast 4 av dom på bortaplan på 5 spelade matcher. I mina ögon säger det mig att detta laget matar på med offensiven inför hemmapubliken. Man har gjort 2.2..1.2.2.3 mål på sina 6 hemma matcher i år och spelat över 2.5 måls linan i 5/6 tillfällen. Hur står sig ett bortalag till denna statistiken när man vunnit 1 av 5 och släppt in mål i samtliga av dessa matcher? Hemmalaget över 1.5 mål till 1.81 spelas utan tvekan.

Tipsa om FOTBOLL/NORGE/ OBOS LIGAN 11/6 ÖVER 1.5 SPELAS till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades