FOTBOLL(NORGE/ DIVISION 1/ 17/8/ ULLENSAKER/KISAS OFFENSIV MOT SERIE TVÅAN

En match ur ett historiskt perspektiv där IK Start vunnit samtliga 3 inbördesmöten med siffrorna 2-0, 0-3 och 3-1 på hemmaplan den 7e maj i år men som i praktiken möter ett väldigt målglatt hemmalag. Ullensaker/kisa har gått obsegrande ur dom 4  senaste matcherna med galna siffror där man har stött på ordentligt motstånd. Först slog man serie fyran Ranheim borta med 3-4. Matchen innan dess tog man emot serie trean Sandnes hemma och spelade 3-3 och hade innan dess en 3-1 seger och en 2-0 seger mot kongsvinger respektive elverum så offensiven är det absolut inget fel på.

Ik Start på en andra plats i ligan vinner sina matcher och man gör det komfortabelt men inte alls lika utmärkande som Ullensaker/kisa gör det. Siffrorna 2-0 2-1 1-1 2-1 1-1 3-1 står sig långt ifrån bra men man vinner och det är det som räknas.

Poängtera att man är inte lika bra på resande fot och kan nästan mätas med samma bortastatistik som Ullensaker/kisas hemmastatistik. 9 spelade matcher. 3-3-3 målskillnad 13/10 . Ullensaker/kisa 9 matcher. 4-2-3 14/13. Jag tror på en jämn match men inte alls lika självklar seger för Ik start som bolagen målar upp dom som och tycker att 1.89 på en dubbelchans 1x är värt pengarna att syna idag.

SPELTIPS: DUBBELCHANS 1X

ODDS:1.89

SPELSTOPP:19.00

SPELBOLAG: UNIBET

Tipsa om FOTBOLL(NORGE/ DIVISION 1/ 17/8/ ULLENSAKER/KISAS OFFENSIV MOT SERIE TVÅAN till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades