FOTBOLL/LITAUEN/ A-LYGA 15/6 ODDSBJUDNING

Ett otroligt bra spelvärde i denna match som vi hämtar från den Litauiska ligan. Vi vet antagligen lika lite om denna liga som dom vet om den svenska. Men det finns ett spelvärde jag har fastnat för och låt oss fördjupa oss lite mer i den.

Ligan har 8 lag. Och hemma laget Suduva ligger på en andra plats i ligan. Målen trillar in och baklängesmålen likaså. 25/16 på 14 matcher, och 11 av dom 25 av dom har kommit på hemmaplan där man har gjort mål i 5 av sina 7 matcher.

Varför jag fastnar för denna match är inte för att deras motståndare FK Lietava är ett sånt dåligt lag att man inte skulle kunna stå upp mot detta hemmalag.  Man ligger på en fjärde plats på bortastatistiken med 2-2-3 på 7 spelade matcher. 9/9 i målsklillnad. och man  har gjort mål i fem av dessa 7 matcher. Varför jag fastnat för denna matchen är deras inbördes möten. Dom möttes så sent som den 29e april som slutade 1-4. den 4e mars 3-3. Den 26e november 2016 3-2. Jag är övertygad om att båda lagen gör mål idag igen till 1.90

 

Tipsa om FOTBOLL/LITAUEN/ A-LYGA 15/6 ODDSBJUDNING till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades