FOTBOLL/KINA/SUPER LEAUGE/ 23/7 KLAR FÖRDEL BORTALAGET TIDIG MATCH

SPELTIPS: TIANJIN QUANJIAN PENGARNA TILLBAKA VID OAVGJORT

ODDS:1,75

SPELSTOPP:13.35

SPELBOLAG: UNIBET

Idag när Fabio Cannavaros  Tianjin Quanjian kommer och gästar Zhengzhou Hanghai Stadium och ställs mot hemmalaget Henan Jianye gör man det som serie 3a med 6 raka vinster bakom sig.

Henan Jianye hemma statistik denna säsongen är inte av den yttersta världsklass med 1 vinst 6 oavgjorda och 2 förluster på sina 9 spelade matcher och 8/9 i målskillnad.

Tianjin Quanjian står på 3-2-3 och även dom bär 8/9 i målskillnad. Trots tabell läget på en 3e plats och en 11e plats för Henan Jianye  skiljer det 13 poäng  mellan lagen men målmässigt står sig lagen jämnt med varandra sett till säsongen.

Tianjin Quanjian  26/19

Henan Jianye 19/24

Sett till dagsformen så är Tianjin Quanjian utan tvekan överlägset bäst och oddset på 2.50 lockar för en bortaseger. Men jag väljer att gardera mig  av hemmalagets alla kryss och kör pengarna tillbaka vid oavgjort till 1.75 gånger pengarna.

 

 

 

Tipsa om FOTBOLL/KINA/SUPER LEAUGE/ 23/7 KLAR FÖRDEL BORTALAGET TIDIG MATCH till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades