FOTBOLL/KINA/SUPER LEAUGE 18/6 SHANGHAI SIPG TAR DET IGEN

Älskar detta Shanghai SIPG  av den anledningen att man fullständigt dominerar i sin effektivet att både göra mål framåt och att släppa in en tredjedel av dom. Man ligger 2a i Super leauge 2 poäng efter Guangzhou som dessutom leder med sämre målskillnad är Shanghai. Inget av samtliga 16 lag har gjort mer mål framåt än Shanghai och även om Shanghai har sin styrka på hemmaplan där man vunnit samtliga av sina 7 hemma matcher med förkrossande 24/4 så är inte Guangzhou R&F på sin 9e plats på den statistiken  lika övertygande på hemmaplan som deras motståndare.

Man tar merparten av sina poäng och sin målskillnad på bortaplan medans hemma statistiken ger en annan  bild av deras lag.2 vinster 2 oavgjorda och en förlust och en blysam målskillnad  på 5/4.

Shanghai går på sin dödliga effektivet och går ut som stor favoriter i denna match till otroliga 71% på världs Raitingen. Och när man sen förväntar sig att då måste oddset ligga på 1.30 i odds för vinst och knappt spelvärt så höjer man på ögonbrynen när spelbolag som Leo Vegas och Unibet bjuder på 1.85 och 3.70 på en hemma vinst, ja då är det att bara att lyfta på hatten och tacka.

 

Tipsa om FOTBOLL/KINA/SUPER LEAUGE 18/6 SHANGHAI SIPG TAR DET IGEN till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades