FOTBOLL/KINA /SUPER LEAUGE / 8/7 SPEL MOT ETT MÅL TIDIG MATCH

Speltips: HEBEI CHINA FORTUNE ÖVER 1.5

Odds: 1.75

Spelstopp: 13.35

Spelbolag: UNIBET

Släpp lös djävulen så dansar änglarna är ett uttryck jag använt mig av många gånger och idag är en sån dag jag tror på detta utttryck. Hebei China Fortune hemma mot Henan JIanye. Ett kalas odds på ett hemmalag som är så effektiva att man har vunnit 6 av 7 hemma matcher. Spelat oavgjort en och har en förkrossande målskillnad på 14/3. Man gör alltså 2 mål i snitt hemma och släpper in så rekordlågt som 0.43 per match. Man ligger på en stabil tredje plats i ligan med 29 inspelade poäng på 15 spelade matcher och hemma statistiken talar för sig själv. 1-0 4-2 4-0  2-0 2-1 1-0 och 0-0

Hur kan ett bortalag som Henan JIanye som är det tredje sämsta laget i ligan och dessutom det sämsta laget på bortaplan där man ligger tvärsist med en seger och 5 förluster på 6 matcher och en målskillnad på 6-12 vinna över ett sånt överlägset lag som Hebei China Fortune undrar jag?? okej bollen är rund och Sjuka saker har man sett genom åren men idag går jag på det klassiska uttrycket att man släpper lös djävulen och låter änglarna dansa till en klassisk 2-0 seger så därför spelar jag denna match på att hemmalaget vinner med över 1.5 mål till fina 1.75

 

Tipsa om FOTBOLL/KINA /SUPER LEAUGE / 8/7 SPEL MOT ETT MÅL TIDIG MATCH till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades