FOTBOLL/KAZAKSTAN/PREMIER LEAUGE/ 7/8 ENSIDIG HISTORIA TIDIG MATCH

Detta är en sån klasskillnad dessa lagen emellan att jag står och funderar på vilket odds som är mest spelvärt att ta med på kupongen. Och jag tror att denna match passar bäst som en kompleterings match att ta fylla ut på en dubbel. En av alla anledningar är på att dom 7 senaste mötena har FC Astana inte förlorat mot FC Ordabasy på hemmaplan, alternativt att man inte har förlorat någon av sina senaste 18 hemmamatcher och att man idag kommer med 6 raka vinster i ryggen och är det klart överlägset bästa laget i ligan.

Hemmastatistiken efter 10 spelade matcher på Astana Arena är 9 vinster, 1 oavgjord och 0 förluster. Målskillnad 28/3 talar sitt tydliga språk. Man har dessutom hållit nollan i 5 raka hemma matcher och vunnit med 2-0 2-0 3-0 2-0 och 2-0.

Sett till denna statistiken är dock inte sagt att bortalaget Ordabasy är ett dåligt lag. Man ligger på en tredje plats i ligan och 10 poäng bakom Astana med 6 segrar i oavgjord och 3 förluster. 12/11 i målskillnad. Men det ska råda en tillräckligt stor klasskillnad för att Ordabasy går ifrån den här matchen med 3 poäng idag. Rak 1a spelas till 1.50 idag.

SPELTIPS: FC ASTANA

ODDS:1.50

SPELSTOPP: 13.30

SPELBOLAG: UNIBET

 

Tipsa om FOTBOLL/KAZAKSTAN/PREMIER LEAUGE/ 7/8 ENSIDIG HISTORIA TIDIG MATCH till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades