FOTBOLL/JAPAN/J LEAUGE 8/7 OJ ETT SÅNT BJUDODDS. TIDIG MATCH

Speltips:Yokohama Marinos VINNER MATCHEN

Odds: 2.10

Spelstopp: 12.00

Spelbolag: UNIBET

 

Att vara på besök i sverige och träffa familjen är en sak men sen kommer det det där suget av att hitta något som ingen annan hittar och nu när El toro är frisläppt finns det bara en sak. Låt han gå lös. Och han tar sig hela vägen till Japan och den högsta ligan och kollar in matchen mellan Yokohama Marinos och Sanfrecce Hiroshima. Det måste vara en sån där dag då unibet har haft personalfest igen. På med rånarluvan Guerros.

Yokohama Marinos på en 6e plats i ligan och näst bäst på hemmaplan. 1 poäng efter Cerezo Osaka. Man har spelat 9 matcher vunnit 6 spelat aovgjort 2 och förlorat 1. Med en fantastisk målskillnad på 15/6. Dvs man snittar över 1.67 per match och inte en förlust på dom 6 senaste. 5 vinster och en oavgjord.

Man möter nu ligans näst sämsta lag som på sina 17 totalt spelade matcher bara orkat med 10 poäng och bär en mindre smickrad målskillnad 15/30. Man har 2 bortavinster på 8 matcher och 6 förluster. Man möter nu Yokohama Marinos som med denna statistik bara ska vinna denna matchen. Jag sätter ett utgångstips på 2-0 efter att ha räknat ut hemmalagets målsnitt och får fina 2.10 på unibet som tack för att man lägger ner sin tid och energi på det här. Tack unibet 🙂

 

 

Tipsa om FOTBOLL/JAPAN/J LEAUGE 8/7 OJ ETT SÅNT BJUDODDS. TIDIG MATCH till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades