FOTBOLL/JAPAN/J-LEAUGE 1/7 EN SÅN KLASS SKILLNAD OBS TIDIG MATCH

Speltips: Jubilo Iwata

Odds: 2.38

Spelsto2pp: 12.00

Spelbolag: 10Bet, Unibet

Oturen från irland ger sig inte. Vet inte vad det är för fel på den ligan som gör att oddsen går emot mig varenda gång eller att bollen verkligen inte vill in.Så jag lämnar den ligan och tackar för mig och hoppas dom kan göra något fint för pengarna jag satsade på samtliga av dessa 3 matcher. Men jag är en rekare och kan inte gå och tänka på gårdagen. då skulle man väl snart bli hämtad av männen i dom vita rockarna.

Men historia är historia och man kan bara gå vidare och det har jag redan gjort med att hitta ett ett sånt otroligt sjukt odds att detta är jag verkligen beredd att fördjupa mig i.Låt mig förtydliga mig.

Albirex Niigata hemma mot Jubilo Iwata. Den näst högst spelade matchen över hela världen med en 6.1 raiting på en bortavinst för Jubilo. Ta det med den mest spelade matchen för dagen JK Maag Tammeka- Vaprus från den estländska ligan med deras raiting på 7.1 så förstår du nog själv hur bra denna matchen är.

Albirex Niigata är streckad på 5 procent att vinna denna matchen. Bortalaget Jubilo Iwata står på 82!!!!!!! procent att göra det samma. 82!!!!!!!!! procent mot ett lag som ligger sist i den japanska ligan och som ligger tvärsist även i hemmalags statistiken och man bjuds på ett sånt osannorlikt odds som 2.38 på en rak bortalags vinst är väl bara att lyfta på hatten.

Ett Albirex Niigata på hemmaplan  med 6 raka förluster bakom sig och en hemmastatistik med 1 vinst på sina 7 spelade matcher och en målskillnad på 5/17.. Man släpper in otroliga 2.43 mål per match och då måste jag ställa mig frågan. Om man har lyckats gå mållös i 6 av sina 7 matcher och möter jubilo med sina 22/16 i målskillnad  och som dessutom har gjort dubbelt så många mål på bortaplan än vad Albirex har gjort på hemmaplan.Då ställer jag mig bara en fråga. Saknar Jubilo några spelare? nej. fråga nummer 2.  varför är oddset så högt? därför att nån antagligen sitter på odds avdelningen och har nyss vaknat upp efter en personfest.

Jag går all in på denna matchen. Är den streckad på otroliga 82 procent så är bland det sjukaste odds jag fått sedan jag fick ett paket strumpor i juklapp för 10 år sedan.

 

Tipsa om FOTBOLL/JAPAN/J-LEAUGE 1/7 EN SÅN KLASS SKILLNAD OBS TIDIG MATCH till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades