FOTBOLL/JAPAN/ J2-LEAUGE/ 11/8 ETT MYCKET SPELVÄRT ODDS START 11:30

En match i den Japanska J2 Leauge har fångat mitt intresse för dagen, mitt i allt annat som nu äntligen drar igång ute i Europa där flertalet av mina rekar kommer hamna framöver. Man får väl tacka för underhållningen som Asien har bjudit på denna sommaren. Flertalet av dom har slutat i målkalas så helt tomhänt kan man inte har gått under sommaruppehållet. Varken du eller jag hoppas jag.

Låt oss kika in matchen mellan Tokyo Verdy och Roasso Kumamoto .2 lag i den nedre delen av tabellen även om Tokey Verdy ligger bättre till i tabellen. Båda lagen har spelat 26 omgångar. Tokyo har 10 vinster, 7 oavgjorda ,9 förluster och en 13e plats i ligan. 37/32 i målskillnad.

Roasso Kumamoto ligger på en 19e plats i ligan. 11 poäng efter Tokyo på 7 vinster, 5 oavgjorda och 14 förluster. 28/40. Det som talar för att båda lagen gör mål i den här matchen är att man kollar Tokey Verdys 13 senaste  hemma matcher så har man gjort minst 1 mål framåt i samtliga matcher. Man har alltså aldrig gått nollade av planen hemma på Ajinomoto Stadium. Roasso Kumamoto har inte gjort det på 10 av sina 13 bortamatcher. Man är dessutom mer effektiva borta än hemma på den grejen. Spelar BLGM till 1.88 gånger pengarna.

SPELTIPS:BLGM

ODDS:1.88

SPELBOLAG: UNIBET

SPELSTOPP:11:30

 

 

Tipsa om FOTBOLL/JAPAN/ J2-LEAUGE/ 11/8 ETT MYCKET SPELVÄRT ODDS START 11:30 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades