FOTBOLL/JAPAN/ J1-LEAUGE/ 9/8 STORFAVORITER TILL 37 PROCENT TIDIG MATCH

Jubilo Iwata är för mig ett lag med en dålig defensiv. Varför jag säger det är för att jag förlorade på dom för en vecka sedan. Man ledde med 2-1 inför andra halvlek och släppte sedan in 2 mot ett bottenlag och fick se sig besegrade och så även jag.

Nu spelar man borta mot ett lag som är betydligt bättre och man är storfavoriter att vinna denna matchen rent procentuellt. vilket är helt felaktigt i mina ögon. Man står streckad på 62 procent men oddset för en seger står sig på 2.70 gånger pengarna. Dvs en vinstchans på 37 procent. Är det rimligt mot ett hemmalag man har förlorat mot 2 gånger mot i år? 2-0 och 1-0. Ja möjligtvis av den anledningen att Vegalta Sendai har spelat 4 hemmamatcher i rad utan att vinna i såfall.

För Vegalta Sendai står sig inte jätte bra på hemmaplan direkt med 3 vinster, 1 oavgjord och 6 förluster. Jubilo står sig bättre sett till den statistiken och deras bortaspel. 5 vinster 3 oavgjorda och 2 förluster. 17/8 i målskillnad. 2,55 i odds på en Vegalta vinst och en 39 procent chans till 3 poäng. Njae.Det är så jämt fördelat att jag trots allt spelar bortalaget igen av tabellformen att döma men garderar mig och får pengarna tillbaka på ett oavgjort resultat. Till 1.91 gånger pengarna

SPELTIPS:JUBILO IWATA, PENGARNA TILLBAKA VID OAVGJORT

ODDS:1.91

SPELSTOPP: 12:00

SPELBOLAG:UNIBET

Tipsa om FOTBOLL/JAPAN/ J1-LEAUGE/ 9/8 STORFAVORITER TILL 37 PROCENT TIDIG MATCH till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades