FOTBOLL/JAPAN/ J-LEAUGE 2/7 1X2 TECKEN HÄMTAS TIDIG MATCH

Speltips: Cerezo Osaka

Odds: 1.95

Spelstopp: 12.00

Spelbolag: 10Bet Unibet

Ett helt fantastiskt odds likt den igår och återigen tar vi oss till Japan och ser över matchen mellan Cerezo Osaka och FC Tokyo. Jag vet inte om någon på unibet festade tillräckligt hårt igår  med oddsättarna  och någon annan fick rycka in men han har redan fått detta kanon odds sänkt från 2.15 ner till 1.95 och nu  krävs det att vara med i matchen och haka på innan oddset sänkts ännu mera.

Cerezo Osaka på en andra plats i ligan spelar hemma och har efter 8 hemma matcher 5 vinster 3 oavgjorda och 0 förluster och en fantastisk målskillnad på 17/5.Alltså ett sanslöst bra målsnitt på otroliga 2.13 mål per match och bara0.63 i insläppta mål.

FC Tokyo är inte bland dom 9 bästa lagen i ligan eller på bortaplans statistiken. Man är inte ett dåligt lag och man har man 4 vinster och en målskillnad på 10/8 på 8 matcher. MEN detta är mål och vinster mot lag som är betydligt sämre och har sämre placering än dom själva  Cerezo Osaka vinner denna matchen idag och jag går på en rak 1a då oddset redan har sänkts ner 1.95. Den som vill få upp oddset och vill kombinera kan även spela att hemmalaget gör över 1.5 mål till 2.08 ggr pengarna. Det gör som ni själva själv en mitt utgångstips är att Cerezo Osaka vinner denna matchen och man gör det med 2-0.

 

 

 

Tipsa om FOTBOLL/JAPAN/ J-LEAUGE 2/7 1X2 TECKEN HÄMTAS TIDIG MATCH till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades