FOTBOLL/JAPAN/ J-LEAUGE 17/6 ETT SÅNT BJUDODDS

Detta är en fantastiskt bra möjlighet att fylla på sin semesterkassa och vi får ta oss hela vägen till Japan för att göra det. Men det är värt och jag förväntar mig att detta oddset inte står sig i evighet. Låt mig förklara varför jag ser en tjusning med att reka matcher där vi vinner mer än vad vi faktiskt förlorar.

Vi tar en titt på den Japanska tabellen. Cerezo Osaka på en andra plats i ligan. Med 8 vinster på 14 matcher. Men det är på hemmaplan vi ska lägga all energi på idag för deras statistik är fantastisk. Man är obesegrade på hemmaplan efter 7 spelade omgångar med 5 vinster och 2 förluster och en övertygande målskillnad på 16/4. 0-0 1-0 2-0. 2-2 2-0 5-2 och 4-0. Man har alltså gjort mål i 6 av sina 7 matcher och har hållt 0:an i 5 av dom.

Man möter Shimizu S Pulse. Ett lag på den nedre halvan av tabellen som vunnit 3/7 bortamatcher och redan släppt in 12 mål och bär 2 vinster och en förlust på sina 3 senaste matcher medans hemmalaget står på 3 raka vinster. Man möts för första gången detta året och sett till lagens 2 möten 2016 vann man en varsin match mot varandra. Då såg tabell läget annorlunda ut. Nu möts man för första gången 2017 och med den form och tabell placering Cerezo Osaka har för stunden så tror jag man tar sin 6e vinst med en övertygande 2-0 seger

 

 

Tipsa om FOTBOLL/JAPAN/ J-LEAUGE 17/6 ETT SÅNT BJUDODDS till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades