FOTBOLL/IRLAND/PREMIER LEAUGE/ 29/7 EN TEORETISK BRA CHANS FÖR HEMMALAGET

SPELTIPS:BLGM

ODDS:1.85

SPELSTOPP: 20:45

SPELBOLAG: UNIBET

Statistiken går i Dundalks favör utan tvekan. 4-0 4-0 i årets 2 tidigare möten. Och 3-0 från mötet den 8e oktober 2016. Vinst dom 6 senaste matcherna och vinstnollan är intakt. Man är ett överlägset bättre lag än Sligo Rovers med en andra plats och ett 24 poängs försprång ner till en kämpande sligo Rovers på näst sista plats i ligan.

23 spelade matcher var med Dundalks 15 vinster, 1 oavgjord och 7 förluster mot Sligo Rovers 4 vinster 10 oavgjorda och 9 förluster säger en del om klass skillnaden lagen emellan. Men tar man en närmare titt på Sligo Rovers så har samtliga 4 vinster kommit på hemmaplan, av totalt 22 gjorda mål framåt så har 14 av dom kommit på hemma på The Showgrounds. Och ser man målproduktionen framåt på deras 11 hemmamatcher  1,1,1,0,1,3, 1,2,3,1,0 kan man konstatera att över 90 procent av dom slutar med mål. Av alla oavgjorda matcher så har bara en match slutat 0-0.

Dundalk har släppt in mål mot bottenplacerade lag tidigare i säsongen och vunnit och man kommer vinna även idag.  Sätter utgångstips att man gör det med 3-1 och lägger att BLGM till 1.85 gånger pengarna.

 

 

Tipsa om FOTBOLL/IRLAND/PREMIER LEAUGE/ 29/7 EN TEORETISK BRA CHANS FÖR HEMMALAGET till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades