FOTBOLL/IRLAND/DIVISION1 24/6 HEMMALAGET VINNER TILL FINA 2 GGR PENGARNA

El toro envisas med att stanna kvar Irland och ger sig ännu en gång på den lägre divionen och mötet mellan cobh Ramblers och Shelbourne FC. Med lite blandade känslor då han av 4 matcher bara fått utdelning på 2 av dom. Men återigen kan man inte ignorea denna liga och dessutom inte Cobh Ramblers som är obesegrade på hemmaplan.

Vet inte vad som hände igår när Cabinteely som är 10 ggr bättre än ligans sämsta lag  förlorar med1-0 vars botrtalag som innan matchen hade den sämsta bortastatistiken jag sett på åratal hade så många baklängesmål emot sig att jag knappt orkade räkna dom på fingrarna. Men bollen är rund så vi får väl acceptera den förlusten och gå vidare. Trots att det svider en aning i semester kassan.

Men Nu tar vi oss till Cobh Ramblers och deras hemma match och räknar ut deras chanser att behålla sin fina andra plats i ligan. Man har vunnit 9 av 16 matcher i år varav 5 av dessa har kommit på hemmaplan. Man bär en målskillnad på 24/15 totalt och enkel uträkning på det så snittar man då 1.5 mål framåt per match. Vilket även bevisar då 7 av deras 8 hemmamatcher har man gjort minst 1 mål framåt. Låt oss fördjupa oss i det.

8 hemmatacher. 5 vinster. 3 oavgjorda och noll förluster. 13/3 i målskillnad. Där alltså 13 av deras 24 mål har gjorts hemma och bara 3 av deras 15 har gått motsatt håll. Ett otroligt stabilt och obesegrat lag hemma mot ett Shelbourne FC som blandar och ger på bortaplan men så sent som den 28e april förlorade hemma mot Cobh Rovers med 1-0.

Nu är man på resande fot och jag stannar kvar på den gröna ön och förväntar mig att Cobh Rovers går ut och behåller sin förlustfria hemma statistik och vinner med 2-1 till det fina oddset 2ggr pengarna.

Tipsa om FOTBOLL/IRLAND/DIVISION1 24/6 HEMMALAGET VINNER TILL FINA 2 GGR PENGARNA till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades