FOTBOLL/IRLAND/DIVISION1/ 1/9 SYNAR ODDSET TILL FINA 1,86

Det finns en teoretisk möjlighet att denna matchen går under 3,5 mål idag. Inte för att det är toppen mot botten, men denna ligan har jag följt hela sommaren och 2 faktorer till varför jag tror detta är att bortalaget Cobh Ramblers sällan spelar anfallsrik fotboll på bortaplan. I 9 av deras 12 bortamatcher har man spelat under 3,5 mål och trots det psykologiska övertaget man har på Athlone Town med  13 segrar och 6 oavgjorda på 24 försök så får man backa fler år tillbaka i tiden för att hitta en match som gick över 3,5 mål när man spelat borta. Hemma är en helt annan historia. Man har möts 3 gånger 2017 och båda gångerna när Cobh Ramblers spelat hemma så har siffrorna skrivits till 3-1 och 5-1. En match slutade med en 2-1 förlust. Dom 3 bortamöterna skrivs till 0-2, 0-2 2-1 sedan den 26e juni 2016.

Cobh Ramblers bortastatisk i år ligger på 6 vinster, 6 förluster på 12 matcher med en målskillnad på 15-18.

Athlone Town hemma statistik står på 3 vinster, 4 oavgjorda och 5 förluster. Målskillnad 14/26. Sett till deras 12 hemmamatcher så har 7 av 12 gått under 3,5 mål. Varav en var just mot Cobh som man vann med just 2-1

Går på den statistiken att vissa lag är mer mänskligare på bortaplan än hemmaplan och synar under 3,5 mål till fina 1,86

SPELTIPS: UNDER 3,5MÅL

ODDS:1.86

SPELSTOPP:20:45

SPELBOLAG: 10BET

 

 

Tipsa om FOTBOLL/IRLAND/DIVISION1/ 1/9 SYNAR ODDSET TILL FINA 1,86 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades