FOTBOLL/IRLAND/DIVISION 1 30/6 DAGS FÖR REVANCH

Speltips: UC Dublin vinner

Odds: 1.70

Spelstopp: 21.00

Spelbolag: 10Bet, Unibet

Det är med en viss hat förkärlek jag tar mig västerut ut och besöker Irland för att återigen ta mig en titt på dom lägre divisionerna men strecker mig inte längre än till den mellan Wexford Youths och UC Dublin och går på den gamla klychan tredje gången gilt för UC Dublin. Men denna matchen ska bara UC Dublin vinna. Det finns inga ursäkter längre. Låt mig förklara varför vi gör ett nytt försök att fylla på semesterkassan idag utan att för delen behöva sälja huset eller pantsätta morsan.

Wexford Youths är ligans sämsta lag.Oavsett om det är i ligan eller borta statistiken så är man lika dåliga som Ljungkile att man blir bara uttråkad av att tänka på det,

Men vi kollar in Wexford Youths.2 vinster på 11 matcher. 9/25 i insläppta mål och ett fantastiskt facit på insläppta mål per match på 1.47. Hemma är man lika dåliga som borta. 1 vinst på 8 försök medans man har 1 vinst på 9 bortamatcher. Hemmaplan 7 gjorda mål och 9 insläppta medans bortaspelet är generande nog 2 gjorda mål framåt och 16 insläppta bakåt.

Man spelar hemma mot UC Dublin. 2a i ligan med sina 9 vinster på 17 matcher och 28/16 i målskillnad.Man ligger dessutom bara 4 poäng efter serieledarna Waterford United. UC Dublin är ligans överlägst bästa bortalag sett till statitstiken. 4 vinster 3 oavgjorda och en förlust och totalt 15 poäng av 8 spelade matcher. Det ska råda klass skillnad dessa 2 lag emellan och därför går vi för att UC Dublin gör det man förväntas göra och det är att man går ut och vinner.

 

 

Tipsa om FOTBOLL/IRLAND/DIVISION 1 30/6 DAGS FÖR REVANCH till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades