FOTBOLL/IRLAND/DIVISION 1 23/6 RÄKNA MED HEMMAVINST

1  av 2 satta igår men håller mig kvar i Europa och tar mig mer västerut. Mot Irland och till den andra divionen där jag har hittat ett riktigt fint spelvärde  bland 2 lag som är så långt ifrån varandra i kvalite och ligaspel att det har väckt El Toros uppmärksamhet till att reka denna matchen till allas förtjusning.

Cabinteely är ett lag på fjärde plats som inte kommer vinna ligan direkt men  är ett av dom 4 lag som gjort näst flest mål i ligan och har nästan släppt in lika mycket mål bakåt. 23/21. Bara 3 lag har gjort fler mål framåt och det är dom 3 topplagen framför med 26,24,23 mål.Sen kommer Cabinteely med sina 21.

11av deras mål har man gjort på hemmaplan och bara 6 har man släppt förbi sig.. Med andra ord så släpper man in 15 mål mer på bortaplan och står för 12 framåt.

Nu till matchen. Man möter ligans sämsta lag i alla kategorier. I ligan ligger man sist med 1 vinst på 16 spelade omgångar.13 poäng bakom Cabinteely och en målskillnad på 8/25. Min ändå fråga är följande.

Hur kan Wexford Youth på en sista plats efter 8 spelade bortamatcher.. 0 förluster i oavgjord och 7 förluster och en målskillnad på 1/16 lyckas vinna denna match om man inte inte kan göra mål framåt?

Detta vinner Cabinteely i 10/10 matcher. Men tycker att oddset för en rak 1a på 1.57 är för lågt om man nu inte vill kombinera det med en annan lapp men jag höjer oddset och spelar att hemmalaget vinner med 2-0 och lägger mitt spel på 1.74 att man gör över 1.5 mål i denna match.

 

Tipsa om FOTBOLL/IRLAND/DIVISION 1 23/6 RÄKNA MED HEMMAVINST till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades