FOTBOLL/IRLAND/DIVISION 1 16/6 VALET ÄR ENKELT

Vi tar oss till Irland och till den lägre divisionen och matchen mellan UC Dublin och Shelbourne Dublin som pappret är det mest givnaste valet av 2 Anledningar. UC Dublin ligger på en 3e plats i ligan efter 15 spelade omgångar med 8 segrar och 24-12 i målskillnad varav 4 av sina segrar har man tagit på hemmaplan med en fantastisk effektivitet på 14/6. För det andra så har Shelbourne Dublin aldrig vunnit mot dom. Vare sig borta eller hemma. Man möttes senast den  21 april där UC Dublin vann på bortaplan med 1-0. Månaden innan vann man på ett övertygande sätt hemma med 4-0.

Nu gästar alltså Shelbourne Dublin UC Dublin igen och sett till deras bortaspel och liga placering så tyder ingenting på att denna statistik kommer förändras. Man har 2 vinster på 7 bortamatcher och har 7/11 i målskillnad.

Ett fint utgångstips på 2-0 spelas till fina 1.72 ggr pengarna.

Tipsa om FOTBOLL/IRLAND/DIVISION 1 16/6 VALET ÄR ENKELT till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades