FOTBOLL/IRLAND /PREMIER LEAUGE 9/7 FAVORITSKAPET BÄR HEMMALAGET PÅ

Speltips: Derry City

Odds: 1.65

Spelstopp: 15.30

Spelbolag: UNIBET 10BET

2 tunga smällar igår där bollen verkligen gjorde sig rund. Och man blir lika förvånad varje gång när botten möter toppen och vinner eller kvitterar på övertid. Det har hänt dom 3 senaste matcherna och el toro kan inte göra annat än att se om gräset i hagen bredvid är grönare imorgon än i den hagen han stod parkerad i idag är och jag tror mig se att trenden bryts idag. Boll jäveln ska in idag.

Och återigen tar jag mig över till Irland och kollar in matchen mellan Derry city och Sligo Rovers. Jag vet inte vad det är som är attraktivt nog med denna match mer än att Derry City har vunnit 5 av sina 10 hemma matcher i år och har gjort det med att snitta över 2.5 mål per match i 7 av dessa 10 matcher och dessutom har en målskillnad på 20/13 vilket innebär att man snittar 2 mål per match och har gjort mål i 9 av sina 10 och bara gått mållös i en av dom.

Man bär favoritskapet likt många andra matcher man rekat som bär upp samma statistik som Derry gör och obegripligt nog förlorat men kan ett lag som Sligo Rovers vara ett av dagens 2 rekar som återigen drar ner byxorna på oss ? eller tar det stopp? Jag tror faktiskt att det tar stopp för 11e gången. Man har har spelat 10 bortamatcher och står på 0 segrar. 4 oavgjorda och 6 förluster. Dessutom har man bara gjort 8 mål och släppt in 21 mål vilket gör att dom snittar lika mål bakåt som Derry city gör framåt.2.1

1.65 på en rak 1a att Derry City vinner spelas för min egen del och 1.75 till dom som vill följa statistiken gällande målsnitt att hemmalaget gör över 1.5 mål. Mitt Utgångstips blir 2-1.

 

 

Tipsa om FOTBOLL/IRLAND /PREMIER LEAUGE 9/7 FAVORITSKAPET BÄR HEMMALAGET PÅ till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades