FOTBOLL/IRLAND/ DIVISION 1 23/6 FÖRDEL BORTALAGET

Vi håller kvar El Toro på Irland och låter han besöka en annan hög intressant match i en av dessa hög intressanta matcher från dom lägre divisionerna och parkerar han i Dublin. Dock inte på Mollys pub. Det gick vilt till sist jag va där.

UC Dublin svek oss sist. väldigt otippat i mina och många andras som tog rygg på den. Men nu tror jag att vi har en god chans att ta revanch och vinner och det är inte att vi lägger våran tillit på dom igen. Man möter Serie ettan Waterford United som utfört sin tabell placering med en utmärkt offensiv och en lika imponerande defensiv, 26/7 och ett målsnitt som tar dom i toppen med 1.63 gjorda  mål per match.

Men nu spelar man borta och är inte lika övertygande som man är på hemmaplan. 3 av 8 vinster där 11 av sina 26 mål bärs upp av 4 baklängesmål sett till deras hemma statistik där man gjort 15 och bara släppt in 3.

UC Dublin kommer att ta revanch för deras senaste förlust där man på hemmaplan faktiskt har tagit 4 av 8 vinster  och gjort det med 15 mål framåt och släppt in 8 bakåt. Dvs av deras totalt 25 gjorda mål denna säsongen har man alltså  gjort 15 av dom på hemmaplan och släppt in 8 av deras 14. Vilket även dom ger dom ett målsnitt på 1.56 mål per match.

Waterford bär detta favoritskap på samtliga bolag men samtiga bolag är också eniga att båda lagen kommer göra mål så jag följer den iden och spelar att båda lagen gör mål till fina 1,81 och ger utgångstipset att Waterford United vinner denna match I Dublin och firar sina 3 poäng på Mollys Pub efter matchen.

 

Tipsa om FOTBOLL/IRLAND/ DIVISION 1 23/6 FÖRDEL BORTALAGET till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades