FOTBOLL/IRLAND / DIVISION 1 17/6 OFFENSIVT MÖTER OFFENSIVT

Ännu en gång tar vi oss till Irland och till den lägre divisionen för att kolla in 2 lag där båda bär en sprudlande offensiv men där hemmalaget Longford Town konstigt nog bär favoritskapet. Trots att man ligger hela 13 poäng bakom serietvåan Cobh Ramblers. Lagen har redan möts 2 ggr detta året där Cobh Ramblers har vunnit båda möterna. 2-0 hemma  den 22a april och 1-3 borta månaden innan dess.

Vi börjar med Longford Town. Varför bär man favoritskapet? Är det för att man vunnit 3/7 hemma matcher i år och Cobh Ramblers bara har 4/7  på resande fot? Är det för att man har gjort 12 mål framåt och släppt förbi sig  8? medans Cobh Ramblers är med ostadigt med 10 gjorda framåt och lika många bakåt. Jag vet inte.

Bollen är rund och det såg vi igår när favoritskapet UC Dublin i samma tabell inte höll favoritskapet och åkte på sin första förlust någonsin mot Shelbourne Dublin. Trots tidigt mål. Jag blir inte förvånad om denna matchen ger samma utgång som den igår men jag ser hel klart ett spelvärde i att båda lagen gör mål och går med utgångstipset 2-2 till fina 1.91

Tipsa om FOTBOLL/IRLAND / DIVISION 1 17/6 OFFENSIVT MÖTER OFFENSIVT till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades