FOTBOLL/FINLAND/YKONEN 22/6 OJ VILKEN KLASS SKILLNAD

Här bjuds vi på ett guldodds som är så svårt att tacka nej att jag måste regga den till vilket pris som helst. och tänk vad fint att man måste ta sig hela vägen till Finland för att hitta detta,

KPV Kokkola hemma mot FF Jaro. Ett hemmalag på en andra plats ligan mot ett lag på 7e plats och 10 poäng bakom. Ändå får man fina .2.10 på en hemmavist och jag försöker lista ut varför. Men som den mullvad man är när man gräver tillräckligt djupt har jag funnit det vi alla vill höra,

KPV Kokkola spelar överlägset bäst på hemmaplan 4 vinster på 5 matcher. Ingen förlust och en målskillnad på 10/5. Alltså 10 av deras 16 har man gjort på hemmaplan.

FF jaro är inte ett dåligt lag trots sin tabell placering. Men man släpper in lika mål framåt som bakåt och är det hållbart mot ett hemmastarkt lag ? Jag tror faktiskt inte det,

Jag spelar  en rak etta på att KPV Kokkola  förlänger sin förlust fria svit hemma till 2.15 gånger pengarna.

 

 

Tipsa om FOTBOLL/FINLAND/YKONEN 22/6 OJ VILKEN KLASS SKILLNAD till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades