FOTBOLL/FINLAND/YKKÖNEN 27/6 FÖRVÄNTAT MÅLSNÅLT

Det va kul att få in första spelet igår och Dalkurds 3 mål på 13 minuter. Mer bekymmersamt att BP inte orkade med mer 1 mål mot Trelleborg. Vad är världen på väg? Idag tar vi färjan över till Finland och kollar in 1 av finlands  sämsta lag som ett plåster på såren då BP inte höll.

Gnistan mot AC Oulo. Det måste vara en av dom märkligaste matcherna jag har rekat då man knappast sitter bänkad framför tv:n och bara väntar på att en sån här match ska kicka igång.

Men Gnistan ligger tvärsist i denna liga med 6 torskar och 3 oavgjorda på 9 matcher och 6-16 i målskillnad. Man kan dessutom förstärka det med att man ligger tvärsist även på statistiken över hemmaspel.  med 3 förluster och en oavgjord på 4 matcher men med en bättre målskillnad än bortaplan med 3/8 i målsklillnad.Som ett plåster på såren för en redan sargad hemmapublik.

AC Oulo på en 6e plats i ligan och 11 poäng före Gnistan i denna tabell är det bättre laget med fler vinster och fler gjorda mål framåt än Gnistan och mindre insläpta mål vilket gör dom till favoriter i denna match på oddset  1.80  jämfört med Gnistan 4.10. Är detta en tillräcklig övertygelse att bara gå och in och spela på ett favoritskap? Möjligt. Oddsen talar för det.

MEN ha i åtanken att detta är 2 lag som spelar en fotboll där man inte pratar Real Madrid som går ut på halvfart och vinner med 5-0. Detta är 2 lag som som inte är kända för att spela den slags fotboll vi förväntar oss av ett favoritskap. Man spelar trots allt för kamp om att vinna varje boll och när lagen möttes så sent som 29e april detta året vann AC Oulo hemma med 1-0.

Nu möts man igen och följer man oddsättarna på samtliga bolag så tror samtliga att även denna match går under 2.5 mål. Så jag följer efter och lägger en insats på att det blir under 2,5 mål och att matchen slutar 1-1 av samma anledning att det blir sällan många mål i såna här matcher.

 

 

Tipsa om FOTBOLL/FINLAND/YKKÖNEN 27/6 FÖRVÄNTAT MÅLSNÅLT till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades