FOTBOLL/FINLAND/YKKÖNEN /1/8 / VAD STÅR SIG HEMMALAGET IDAG?

Jag drar mig in i det sista för att reka såna här matchen. Jag får nån slags allergisk reaktion på det, men sett till dagens utbud och en närmare titt har jag valt att utvärdera denna matchen som med alla andra rekar man kör och fokuserar till vad båda lagen står sig idag.

Jag kan konstatera att hemmalaget AC Oulu står på en 7e plats i ligan med 5 vinster 3 oavgjorda och 6 förluster efter 14 spelade omgångar. FC Honka leder ligan med 9 vinster 4 oavgjorda och 2 förluster efter sina 15 spelade matcher. Lägg där också till att man slog AC Oulu hemma den 3e juni med 4-0.

2 saker att lägga energi på i denna matchen är att FC Honka är det bästa bortalaget i år skuggad av AC Uleåborg med samma poäng. 4 vinster 2 oavgjorda och 2 förluster. 11/5 i målskillnad. Det andra är att AC Oulu har inte förlorat på sina 7 senaste matcher.

FC Honka har dessutom på sina 5 spelade bortamatcher spelat 0-0 1-1 förlorat 0-3 0-1 och vunnit 3-0 medans AC Oulu har en betydligt bättre hemma statistik på sina 5 senaste matcher.0-0 2-2 1-0 1-0 och förlust 1-2.

Spelbolagen bjuder på1,90 på att FC Honka. Jag ser ett bättre spelvärde på 1.80 att AC Oulu vinner eller spelar oavgjort idag.

SPELTIPS: AC OULU ELLER OAVGJORT

ODDS:1.80

SPELSTOPP: 17:30

SPELBOLAG: UNIBET

 

Tipsa om FOTBOLL/FINLAND/YKKÖNEN /1/8 / VAD STÅR SIG HEMMALAGET IDAG? till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades