FOTBOLL/FINLAND/VEIKKAUSLIIGA 29/6 MÅL ÅT BÅDA HÅLLEN

 

 

Bollen har rullat så många gånger stolpe ut att jag börjar nästa ifrågasätta vad det är för boll dom spelar med, Men jag gör återigen ett nytt försök att få den här bollen att rulla på rätt sida till allas trevnad..

Vi tar oss till Ps Kemi och deras hemmamatch på Rops Rovaniemie som tror blir en öppen historia mellan 2 lag som ligger på 9 respektive 10e plats i ligan. Det som skiljer lagen åt är hemmalagets 5 vinster mot Rops 6 men att målskillnaden ligger på 19/19 för hemmalaget och 17/24 för bortalaget.

PS Kemi ligger på en stabil 6e plats i deras hemmastatistik medans Rops Rovaniemie näst sist i bortastatistiken med 1 vinst och 5 förluster på 6 matcher.5/13 i målskillnad vilket tyder på att man kanske inte är det mest effektivaste laget på bortaplan.

Jag tror att 2 lag som trots allt ligger jämnsides i tabellen och som redan har möts 2 gånger den här säsongen. 3-1 den 29e april och 1-1 den första mars går ut där Ps Kemi är favoriter och vinner men att  Rops kommer ge dom en match och att båda lagen gör mål till fina 1.88 ggr pengarna

 

Tipsa om FOTBOLL/FINLAND/VEIKKAUSLIIGA 29/6 MÅL ÅT BÅDA HÅLLEN till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades