FOTBOLL/FINLAND/ VEIKKAUSLIIGA/ 31/7 LIKA OINTRESSANT SOM SPELVÄRT

SJK Seinäjoki – KuPS

Fotboll från världens alla har hörn har spelats. Man har pendlat mellan hopp och förtvivlan och tagit sig från Irlands lägre divisioner till Kazakhstan, vidare till Kina. Över till Brasilen för att sedan göra ett stopp i Peru.Sen hamnar man i Norge för att slutligen ta färjan över östersjön och ta en närmare titt på den finska ligan, som är lika ointressant som ligan i Kazakhstan är. Men bollen är rund och det är 13 dagar kvar till Premier Leauge drar igång. Höstens vindar blåser snart in i tvrummet. Äntligen!

 Seinajoen på en 7e plats i ligan med 25 poäng efter 18 omgångar ställs mot kuPS på en fjärde plats och 27 poäng. Matchen är intressant  ur det persektivet att  Seinajoen JK inte har förlorat mot kuPS på hemmaplan på dom 4 senaste matcherna, och att man dessutom har vunnit sina senaste 3 matcher i Veikkausliiga.  Svart på vitt kan vi konstatera att lagen har mött varann 13 gånger genom åren där Seinajoen har vunnit 6 gånger, spelat oavgjort 6 gånger och bara en gång knep kuPS 3 poäng.
 Genom åren har dessa lagen har aldrig bjudit på något målfyrverkeri. 1-0, 1-0 ,0-0 0-0 2016 och kanske bröts trenden 2017 när man spelade 1-1 den 24e Maj i år. Men fortfarande ett konstaterande att matcherna inte går över 2,5 mål på dom senaste 5 försöken. Att båda lagen gör mål spelas till 1.84.  Utgångstips 1-1
SPELTIPS: BLGM (Båda lagen gör mål)
ODDS:1.84
SPELSTOPP: 18:30
SPELBOLAG: UNIBET

 

Tipsa om FOTBOLL/FINLAND/ VEIKKAUSLIIGA/ 31/7 LIKA OINTRESSANT SOM SPELVÄRT till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades