FOTBOLL/FÄRÖARNA/PREMIER LEAUGE/24/8 SYNAR UNDER 3,5 MÅL TILL 60 PROCENT

Det är nog första och sista gången jag rekar en match från Färöarna MEN jag vill betona vikten av det ordet med att säga att oddset för att den ska gå in ligger på 60 procent till våran favör och jag tycker den är värd att syna och ha som en kompletring på en dubbel idag.

Värdet ligger inte i en rak bortavinst idag då oddset för en seger på HB Torshavn ligger på låga 1,28. Av naturliga själ såklart. 4 i tabellen efter 20 spelade omgångar med 9 vinster, 8 oavgjorda och 3 förluster. 45/28 i målskillnad. Men det är inte siffror som skrämmer enligt mig. Av dessa 45 mål framåt så har 35 gjorts hemma och endast 10 av dom har kommit på resande fot.  Man är heller inget offensivt lag när man på dom 5 senaste bortamatcherna har spelat 0-0, 0-0 och  innan dess gått av planen med 3 raka 1-0 förluster. Lägg där till att 1 av dessa 2  0-0 matcher var just mot hemmalaget.

Hemmalaget bär ingen offensiv att få dom att klättra i tabellen. man ligger sist i ligan efter 19 spelade omgångar med 1 vinst, 3 oavgjorda och 15 förluster och 14/ 46 i målskillnad så ni förstår ju själva vilket slag gäng man är. Jag går på oddset 1,65 för under 3,5 mål idag av just den anledningen hur HB Torshavn spelat sina 5 senaste bortamatcher och att man dessutom spelade 0-0 mot varandra för inte länge sen.

SPELTIPS: UNDER 3,5 MÅL

ODDS:1,65

SPELSTOPP:19.00

SPELBOLAG: UNIBET

Tipsa om FOTBOLL/FÄRÖARNA/PREMIER LEAUGE/24/8 SYNAR UNDER 3,5 MÅL TILL 60 PROCENT till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades