FOTBOLL/ENGLAND/THE CHAMPIONSHIP/ 16/8 X2 RÄCKER PÅ HILLSBOROUGH STADIUM

Äntligen fick jag till en seger efter 3 dagars frustation med stolpe ut, uddamåls förluster och 0-0 resultat. Leeds höll igen på den statistiken igår och 0-0 var rena drömoddset att spela under 2,5 mål på. Idag tar oss vidare till nästa match i the champoinship och den mellan  Sheffield Wednesday och Sunderland, 2 lag som kanske inte känner varandra jätte väl då sist man möttes var för 10 år sedan men som i mina ögon sett ska råda tillräckligt stor klasskillnad av erfarenhet och vilja att ta sig tillbaka till Premier Leauge så fort som möjligt av den anledningen att Sunderland nyss kommit därifrån och vill tillbaka så fort som möjligt igen. På samma sätt som Newcastle säsongen 2015/2016 där man tog ett år i den lägre divisionen och tog sedan steget tillbaka till högsta ligan året efter.

Man möter Sheffield Wednesday borta på Hillsborough Stadium idag och man gör det med 2 vinster och en oavgjord hittills i år. Varav en av vinsterna kom i ligacupspelet mot Bury. Annars började man premier omgången med att spela 1-1 hemma mot Derby för att i helgen vinna borta mot Norwich med övertygande 3-1.

Sheffield Wednesday har börjat en aningen trevande, då man förlorade sin premiäromgång borta mot Preston med 1-0, och följde sedan upp med en 4-1 seger i cupen mot Chesterfield dagarna efter innan man nu i helgen fick med sig 1-1 hemma mot Queens Park Rangers efter en snabb kvittering i början av andra halvlek av Sam Winnall. Trevande start i början av säsongen och Sunderland känns mer stabila. Oavgjort eller bortavinst till 1.74 är helt klart värt att syna idag.

SPETIPS: OAVGJORT ELLER SUNDERLAND

ODDS:1.74

SPELSTOPP:20.45

SPELBOLAG:UNIBET

 

Tipsa om FOTBOLL/ENGLAND/THE CHAMPIONSHIP/ 16/8 X2 RÄCKER PÅ HILLSBOROUGH STADIUM till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades