FOTBOLL/ENGLAND/PREMIER LEAUGE/20/8 DET OFFENSIVA HUDDERSFIELD

Jag tror det finns goda chanser att hämta hem pengar från David Wagners manskap denna säsongen. Huddersfield har verkligen imponerat med sin offensiv under sin försäsong och även under sin liga debut när man bortaslog Crystal Palace med 3-0. Vad sägs om detta odds? 2,63 att man gör över 1,5 mål hemma på John Smith`s stadium  idag mot Newcastle.Jag måste vara tidigt ute för att få ett sånt här odds. Och det är nog bara en tidsfråga innan oddset sänkts.

Nykomlings möte brukar alltid bjuda på mål även om Newcastle med sin tradition har varit i finrummet flertalet år längre än sin motståndare. Man åkte ur ligan säsongen 2015/2016 men man tog sig tillbaka lika snabbt och nu möts man igen. 2 lag  som spelade en fantastisk fotboll förra säsongen där båda tog sig upp möts alltså nu igen. Och sett deras 2 möten förra året så bjöds det på mål åt båda hållen. Först ut var Huddersfield som tog en bortaseger och vann med 1-2 för att sedan förlora hemma med 1-3.

1,98 på att båda lagen gör mål är minst lika lockade som att Huddersfield vinner denna matchen och gör över 1,5 till 2,63 gånger pengarna. Jag går på det sistnämnda då jag är tillräckligt garanterad att denna matchen kommer bjudas på mål.

SPELTIPS: HUDDERSFIELD Ö1,5

ODDS:2,63

SPELSTOPP: 14:30

SPELBOLAG: UNIBET

 

Tipsa om FOTBOLL/ENGLAND/PREMIER LEAUGE/20/8 DET OFFENSIVA HUDDERSFIELD till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades