FOTBOLL/ENGLAND/ LIGACUPEN/ 22/8 JAG SYNAR NEWPORT COUNTY

I teorin skiljer det en hel del mellan The championship och lagen i Leauge 2. I praktiken och i synnerhet cupen kan vad som helst hända. Beroende på hur hårt lagen går in för det såklart. Jag vill minnas att Leeds vann sin första runda mot Port Vale som ligger i samma serie som dagens motstånd Newport County med 4-1 medans Newport County avfärdade Southend United komfortabelt med 2-0.

Leeds är inget dåligt lag av den anledningen att man gör det svårt för sina motståndare när man håller sin 0a intakt i 3 raka liga spel nu. Man vann i lördags borta mot Sunderland med 0-2, innan man i veckan spelade 0-0 mot Fulham och helgen innan fick med sig 0-0 hemma mot Preston.

Newport County däremot  är obesegrade i sina 4 senaste matcher och vann borta i helgen mot Coventry med 1-0, spelade 1-1 mot Crewe tidigare i veckan, vann cupmatchen mot Southend United och spelade 3-3 i premiär omgången borta mot Stevenage.

I cupen kan allting hända och Leeds är såklart förhandstippade att gå vidare till 3e rundan men gör man det med 1-0? eller 4-1? Jag tror absolut att i cupen kan allting hända, det har historien visat prov på förut så jag synar Newport County att man gör över 0,5 mål idag till 1,76 gånger pengarna idag.

SPELTIPS: NEWPORT COUNTY Ö0,5

ODDS:1.76

SPELSTOPP: 20.45

SPELBOLAG: UNIBET

Tipsa om FOTBOLL/ENGLAND/ LIGACUPEN/ 22/8 JAG SYNAR NEWPORT COUNTY till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades