FOTBOLL/BRASILIEN/SERIE B 11/7 BRA ODDS PÅ HEMMALAGET

SPELTIPS: GUARANI 1:A

SPELSTOPP: 01.30

SPELBOLAG: UNIBET

 

Ser ett bra värde på 1.94 på en rak hemmaseger till Guarani då man spelar ett övertygande spel på hemmaplan och dessutom ligger på en stabil andraplats i ligan med 7 segrar på 12 matcher. Men det som övertygar mig mest är deras spel på hemmaplan.

6 hemma matcher 5 vinster en oavgjord och 10-2 i målskillnad i jämförelse med deras bortaspel som inte alls är lika imponerande med 2 segrar och 4 förluster även det på 6 spelade matcher.

Man möter ett bortalag som inte alls är lika övertygande på bortaplan som hemma. Dvs ett hemmastarkt lag mot ett borta svagt Goias som även dom tar dom flesta av sina poäng på hemmaplan kan väl egentligen bara sluta på ett sätt eller?

Inbördes möten är inget man kan se på idag då senast man möttes va den 17e oktober 2012. Sett till årets tabell läge och hemmastatistik så tror jag att Guarani behåller sin förlust svit på hemmaplan och vinner denna matchen. Sätter ett utgångstips på en 2-1 seger och tackar för fina 1.94 i odds.

 

Tipsa om FOTBOLL/BRASILIEN/SERIE B 11/7 BRA ODDS PÅ HEMMALAGET till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades