FOTBOLL/BRASILEN/SERIE A 18/6 HEMMAPLAN AVGÖR

NATTMATCH

Idag tar vi oss till Brasilen och mötet mellan klassiska San paulo FC och Atletico Mineiro och jag  fastnat för denna liga för de är en liga som sällan blir över 4.5 mål och San Puolo är ett av dom lagen som står för en av denna statistiken och därför ska vi lägga energi på detta laget och hoppas på att den fina statistiken håller i sig även idag.

Jag har fastnat för en hemma seger lika mycket som att jag har fastnat för ett spel på under 2.5 mål men väljer det först nämnda av den anledningen att San Puolo ligger på en 8e plats i ligan  med 3 vinster 1 oavgjord och 3 förluster på sina 7 matcher. Men 3 av deras vinster har alla kommit på hemmaplan.2-0 2-0 och 2-0. Där alltså Nollan är intakt och man har gjort 6 av sina totalt 8 mål på hemmaplan. Vilket jag även nämnde tidigare att ett spel på under 2.5 är minst lika attraktivt som att spela på en rak 1a på en San Paulo vinst. Men vi vet att bollen att rund och att matchen lika gärna kan sluta 2-1. San Paulo är ett bevisat starkt hemmalag.

Atletico Mineiro ja vad ska man säga? 0 vinster på 3 bortamatcher.1/3 i målsklillnad och 3/3 matcher har även dom slutat på under 2.5 mål. 0-2 1-1 och 0-0. Visst lutar det åt ett liknande resultat även i denna matchen? Men med tanke på att San Paulo spelar på hemmaplan och har sin 0a intakt tror jag att man tar hem det här med 1-0 eller 2-0 och förlänger sin vinst svit på hemma plan. Fina  1.90 spelas på Unibet och Leo Vegas.

 

Tipsa om FOTBOLL/BRASILEN/SERIE A 18/6 HEMMAPLAN AVGÖR till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades