FOTBOLL/BRASILEN/ SERIE B 7/6

ÖVERODDS HITTAT

Lika krävande det är att hitta något av spelvärde när det knappt finns något utbud att spela på. Lika krävande är det att hänga i en bungalow utan fungerande A/C. Men jag tror mig ha hittat ett undangömt odds från Serie B att spela på.

Bortalaget Paysandu leder ligan efter 4 spelade omgångar med 3 vinster och en oavgjord. 5-0 i målskillnad, dvs. det är inget målsprutar gäng vi tampas med. Man vinner med 1-0 i stort sett varje match och behåller sen den ledningen.

Nu möter man ett hemmalag på 13e plats i ligan med statistiken 4-1-2-1 målskillnad 3-3. Varför jag fastnar för denna match är för att hemmalaget aldrig har vunnit mot Paysandu. 3-2 , 2-0, 2-1 1-0 och 1-0 till bortalaget. Den statistiken talar för det klassiska spöket. På samma sätt som i Sthlms derbyn där Hammarby alltid vinner mot AIK och Djurgården. Oavsett hur bedrövligt man än har spelat tidigare. Mitt utgångstips blir en målsnål historia och en 1-0 vinst till Paysandu

 

Tipsa om FOTBOLL/BRASILEN/ SERIE B 7/6 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades