FOTBOLL/ VITRYSSLAND/PREMIER LEAUGE 16/6 VALET ÄR ENKELT

 

 

När Shakhtyor Soligorsk kommer och besöker Spartak stadion i Mogilev gör man det som serieledare med övertygande 8 segrar på 11 matcher och 16/5 i målskillnad. Man spelar en väldigt diciplinerad fotboll med få misstag och man gör inte mer än vad man behöver för att vinna sina matcher. 4 vinster på 6 bortamatcher. i 6 av deras senaste 8 matcher har man gjort 2 mål och vunnit 7 av dom och spelat 2-2 i en. Man står som favoriter att vinna även denna match till 1,67 gånger pengarna.

Dnepr Mogilev på en 10e plats i ligan är inte ett lika övertygande lag som serie ettan. varken i antal vinster eller målskillnad. 14/15 på den statistiken där 3 av deras 6 hemma matcher har slutat med förlust mot bättre lag  med 0-4 0-3 och 0-3.  Jag tror att man kommer stå upp bra så länge det går men statistiken talar för en förlust och jag sätter ett utgångstips på 2-0 till att bortalaget fortsätter sin svit med 2 mål framåt.

 

Tipsa om FOTBOLL/ VITRYSSLAND/PREMIER LEAUGE 16/6 VALET ÄR ENKELT till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades