FOTBOLL/ USA/MLS/ 6/8 EN PROMENAD SEGER FÖR HEMMALAGET

Ett mycket spelvärt odds i nattens Amerikanska liga och den mellan Chicago Fire och New England Revolution. En match som hemma laget Chicago Fire bara ska vinna. Hemma på Toyota Park har man inte tappat poäng mot New England dom senaste 6 matcherna lagen emellan. Man har dessutom vunnit dom 3 senaste.

Ett otroligt starkt hemmalag med 8 raka hemmasegrar i ligan mot ett lag som knappt förtar sig att vinna på bortaplan kan bara sluta på ett sätt om man ser till statistiken.

New England Revolution har efter 10 spelade bortamatcher 0 vinster,  3 oavgjorda och 7 förluster.  8/21 i målskillnad. Jämfört med Chicago Fires 10 hemmamatcher med 9 vinster en oavgjord och noll förluster. 27/4 i målskillnad.

Uppdukat för utklassning ligger inte långt ifrån sanningen men jag tror man gör det som krävs och slår New England Revolution med komfortabla siffror och sätter ett utgångstips på 3-1 till Chicago Fire

SPELTIPS: CHICAGO FIRE

ODDS: 1,62

SPELSTOPP: 02:30

SPELBOLAG:UNIBET

Tipsa om FOTBOLL/ USA/MLS/ 6/8 EN PROMENAD SEGER FÖR HEMMALAGET till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades