FOTBOLL/ SYDKOREA/ K-Leauge 21/ STOR RISK FÖR MÅL TIDIG START 12.00

Vi får ta El toro hela vägen till Sydkorea idag för att hitta en match att fylla på semester kassan på. Och jag är optimistiskt till att att ha hittat en god chans att fylla fickorna på idag.

Serie ettan Jeanbuk Hyndai Motors är ett fantastiskt lag denna säsongen.. Man leder ligan med överlägsen statitisk i målsklillnad. Trots 8 vinster 4 och förluster så bär man en målskillnad på 20/9 Och hemma har man tagit  5 av dessa vinster och stått för 12 av sina 20 mål och bara släppt in 7 av dom. Ett imponerande facit.

Men man ska inte underskatta Gangwon trots Jeanbuks fina hemmastatistik. Laget ligger på en tredje plats i ligan och endast 4 poäng efter Jeanbuk. Man radar upp segrar på bortaplan och gör det med 4 vinster på 7 matcher och dessutom en målskillnad på 12/10. Man har alltså gjort mål i samtliga av sina 7 matcher på samma samma sätt som att man har släppt in mål bakåt. Alltså inte en match har gått mållös för detta laget. Samtliga möten lagen emellan har dessutom slutat med mål åt båda hållen

Jeanbuk har i 7av sina matcher gjort mål i samtliga hemma matcher och endast hållit nollan i 3 av dom. Jag ser en match där Jeanbuk är favoriter men jag ser också ett  spelvärde där båda lagen gör mål till fina 1.85.

Tipsa om FOTBOLL/ SYDKOREA/ K-Leauge 21/ STOR RISK FÖR MÅL TIDIG START 12.00 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades