FOTBOLL/ SYD KOREA/ K-LEAUGE/ 2/8 / SLUTAR ALDRIG MÅLLÖST. TIDIG MATCH

Sett till dagens utbud har jag fastnad för ett spelvärt odds i Syd Korea och matchen mellan  trean Ulsan Hyundai och tvåan Suwon Samsung. 2 lag som inte har spelat en 0-0 match sedan den 10e augusti förra året. Nu är man 23 omgångar in på en ny säsong och man har möts 3 gånger efter det.

Man möttes den 26e oktober samma år i Syd koreanska  FA Cupen då Suwan vann med 3-1.  Man möttes igen den 6e maj då Ulsan vann borta med 2-1 och gjorde om bedriften den första juli när man hemmaslog dom med 2-1.

Sett till lagens dags form så har Ulsan Hyundai har inte förlorat på sina 4 senaste matcher, medans Suwon har vunnit 5 matcher i följd. 2 lag med bra form vars hemma statistik övertygar lika mycket som Suwons borta statistk.

Ulsan har på 12 hemma matcher 7 vinster 3 oavgjorda och 2 förluster 13/8 i målskillnad. Medans Suwon Samsung leder bortalags statistiken efter sina 11 matcher med 7 vinster 2 oavgjorda och 2 förluster. 24/14 i målskillnad. Och dessutom med 2 gjorda mål eller fler i 8 av dessa 11. Imponerande.

2.35 på över 1,5 mål på hemmalaget lockar men sett till historiken så går jag att BLGM till 1,72. Utgångstips 1-1

SPELTIPS: BLGM

ODDS: 1,72

SPELSTOPP: 12:30

SPELBOLAG: UNIBET

 

Tipsa om FOTBOLL/ SYD KOREA/ K-LEAUGE/ 2/8 / SLUTAR ALDRIG MÅLLÖST. TIDIG MATCH till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades