Fotboll speltips 8/8: Ayacucho Fc – Sport Huancayo (Peru)

Ayacucho Fc – Sport Huancayo

God eftermiddag Spelvänner! Gårdagens tips på att Lyon skulle klara minst X mot Chelsea satt perfekt. I ett riktigt sömnpiller till match som slutade 0-0 så blev det precis så tempofattigt som man väntat sig. Ikväll hämtar jag mitt spel från Peru och mötet mellan Ayacucho Fc och Sport Huancayo. Häng med!

Matchen

Viktigt möte mellan 2 lag som brottas på den nedre halvan av tabellen. Vi har hemmalaget Ayacucho på 9 poäng och en 14e plats med 12 gjorda och 14 insläppta. Motståndet står Sport Huancayo för på en 9e plats och 15 poäng. Målskillnad 14 gjorda och 10 insläppta. Här tänker jag spela UNDER 2,5 mål i matchen till 1,95x degen. Inte nog med att hemmalaget klivit under den linan i lagets 6 senaste matcher men även inbördes så har de 4 senaste mötena mellan lagen gått under den linan. Gästerna har klivit under linan i 3 av lagets 5 senaste bortamatcher. Varje poäng för Ayacucho är superviktig för att ta sig ur bottenträsket och stort fokus kommer ligga på defensiven ”Vi behöver en lika fin defensiv insats som mot Sport Rosario senast vi spelade hemma” enligt tränare Viera. Jag tror på målsnålt och spelar alltså UNDER 2,5 mål. Lycka till vid rygg.

✅ 4 senaste inbördes har gått under linan

✅ 6 senaste matcherna för hemmalaget har gått under linan

✅ Bortalaget har blivit nollade i 3 av lagets 5 senaste bortamatcher

⚠️ Gästerna blandar och ger på bortaplan

Speltips: Under 2,5 mål i matchen @1,95

Units: 2

Spelstopp: 22:00

Spelbolag: 10Bet, 100% bonus upp till 2000kr

Tipsa om Fotboll speltips 8/8: Ayacucho Fc – Sport Huancayo (Peru) till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades