Fotboll speltips 7/8: Chelsea – Lyon (Champions cup)

Godkväll spelvänner! Förra tipset på att Manchester City skulle få 2 hörnor mer än Chelsea gick i stöpet på att 1 boll stannade mot hörnflaggan och en solklar touch dömdes som inspark. Små marginaler alltså. Vad som var mer uppseendeväckande var att Chelsea bara hade ett enda skott på mål. Nu möter man ett hungrigt Lyon som av allt att döma startar med Memphis Depay. Spana in kvällens idé.

Matchen

Chelsea har som sagt inte imponerat hittills och ikväll ser det ut som att man fortsatt är utan både Courtois i mål samt Hazard i anfallet. Flertalet startspelare lär också få chansen att vila inför seriepremiären. Zapacosta lär fylla upp för Azpilicueta samtidigt som man lär vila Kanté och Giroud också. Med försvagad backlinje och Hudson-Odoi istället för Hazard så är kvalitén klart försämrad i Chelsea.

Lyon ser ut att starta med betydligt mer ordinarie spelare och Depay lär vara skapligt hungrig efter att ha suttit på bänken senast mot Milan. Att vi får hela 1,68x degen på X2 här känns fint då jag tror att Chelsea mest av allt bara vill få denna matchen färdigspelad och börja ladda för seriepremiär. Tempofattigt att vänta och 0-0, 1-1 känns närmast till hands även om bortavinsten inte alls är omöjlig. Lycka till vid rygg.

✅ Chelsea saknar många nyckelspelare

✅ Lyon har gjort 10 mål på lagets 5 senaste matcher

✅ En snabb Depay mot en långsam Zapacosta kan öppna upp ytor för Lyon

⚠️ Chelsea har hemmaplan

 

Speltips: Matchen slutar lika eller Lyon vinner @1,68

Units: 2

Spelstopp: 21:00

Spelbolag: 10Bet, 100% bonus upp till 2000kr här

 

Tipsa om Fotboll speltips 7/8: Chelsea – Lyon (Champions cup) till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades