Fotboll Speltips 5/8: Chelsea – Manchester City (Community shield)

Godmorgon Spelvänner! Snart drar Premier League igång men innan dess skall finalen i Community Shield spelas mellan Chelsea och Manchester City. Här har jag kollat in ett spel på hörnmarknaden som ser fint ut. Haka på!

Matchen

Ett klassiskt möte mellan Chelsea och City står alltså på menyn. Chelsea som förlorade snöpligt mot Arsenal senast där man tappade en 1-0 ledning på övertid och sen förlorade straffläggningen som efterföljde.

Chelsea försöker fortfarande anpassa sig efter nya tränare Sarris speltänk. Frågetecken på vad som händer med spelare som Hazard och Courtois inför kommande säsong är också något som oroar. City däremot har värvat Mahrez och förstärker alltså sitt mittfält ytterligare. Idag tänker jag prova att spela på att gästerna vinner hörnorna med minst 3 stycken. Vi får pengarna tillbaka om man vinner med 2 hörnor. Dels ser jag City bli bollförande lag här och man utnyttjar kanterna väl. Man har också klivit över denna lina i de 4 senaste mötena mellan lagen. 5-2, 8-4, 9-2 och 9-2 har hörnkamperna slutat i citys favör. Med ett starkare mittfält och löpstarka kantspelare tror jag man dominerar spelmässigt även denna match och jag spelar därför City -2 hörnor asian (pengarna tillbaka om city vinner med endast 2 hörnor) till fina 1,90. Ett mer ihopspelat lag som kommer bli bollförande och som dessutom aldrig stannar när man väl fått hål på motståndarna tror jag fäller avgörandet här. Lycka till vid rygg.

✅ City har vunnit hörnkampen senaste 4 mötena

✅ Chelsea försöker anpassa sig efter nya tränare Sarris tänk

✅ City har ett klart starkare mittfält

⚠️ Skulle City näta tidigt kan man välja att kliva hemåt, dock brukar inte detta ske.

Speltips: City -2 hörnor asian (pengarna tillbaka vid exakt 2 hörnors marginal)

Units: 2

Spelstopp: 16:00

Spelbolag: 10bet, 100% bonus upp till 2000kr

Tipsa om Fotboll Speltips 5/8: Chelsea – Manchester City (Community shield) till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades