Fotboll speltips 26/6: Vinbergs IF – Lindome (Division 2 Västra Götaland)

God eftermiddag Spelvänner! 2 straffar i första halvlek till Saudiarabien tog kål på spelet igår. Nu kom ju segermålet i 95e minuten och jag tog någonstans hellre förlusten tidigt än att ryka på övertid. Snart drar kvalet till basket-VM igång men ikväll riktar jag mitt fokus mot division 2 västra götaland och mötet mellan Vinbergs IF och Lindome. Haka på!

Vinbergs IF – Lindome

Vinbergs IF ligger på en sjunde plats i tabellen och tar ikväll emot serieledaren Lindome. Det skiljer 10 poäng mellan lagen där Lindome har 1 match mer spelad. På hemmaplan har Vinberg gjort 7 mål på 6 matcher men också släppt in lika många. Lindome har gjort 13 mål och släppt in 3 på bortaplan. När dessa 2 lag möts brukar det borga för målfester. Kolla bara hur de 5 senaste mötena sett ut.

Vi får 1,57 gånger pengarna hos Betfinal på spelet att båda lagen gör mål och med denna fina statistik investerar jag 8 units på spelet. Lycka till vid rygg.

✅ Båda lagen har nätat i de 5 senaste inbördes matcherna

✅ Vinbergs IF har släppt in mer mål på hemmaplan än bortaplan denna säsongen

✅ Lindome har gjort 29 mål framåt hittills denna säsong. Mest av alla lag i serien.

⚠ Lindome har startat säsongen på ett strålande sätt och har hittills bara släppt in 3 mål på bortaplan

Speltips: Båda lagen gör mål – JA till 1,57

Units: 8

Spelstopp: 19:30

Spelbolag: Betfinal 100% bonus upp till 1000kr, ange ODDS1

Tipsa om Fotboll speltips 26/6: Vinbergs IF – Lindome (Division 2 Västra Götaland) till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades