Fotboll speltips 24/7: Paok – Basel (CL kval)

Goddag Spelvänner! Dags för Champions League kval där jag funnit ett fint spel i matchen mellan Paok och Basel. Häng med!

Matchen

Paok går riktigt bra både i den inhemska ligan och ute i Europa. Prijovic hittar målet i princip i varenda match på slutet och det är bra flow i laget. Basel däremot har 4 raka torsk på hemmaplan. Visst är det cupmatcher och så inblandat i de förlusterna men även öppningsomgången i ligan där man torskade oväntat mot St Gallen.

Vad som intresserar mig är att samtliga av dessa matcher gått över linan på 2,5 mål. Paok har även dom spelat över 2,5 mål i 4 av lagets 5 senaste matcher. Väldigt oklart vilket lag Basel ställer på banan ikväll men jag förväntar mig en hel del rotation. Ett lite instabilare försvar mot ett Paok och Prijovic som hittar målet mest varje match ser jag som stor chans att återigen kunna kliva över 2,5 mål. Basel är inte ofarliga framåt och har ändå hittat nätmaskorna i 4 av 5 senaste. Även om Paok gör mål så släpper man även in en hel del mål. Faktiskt är det hela 6 matcher sen som man höll nollan. 2,05 på över 2,5 mål i matchen blir kvällens lir. Jag anser att oddset är för högt satt med de förutsättningar som ges och kan tänka mig att en oddsdrop kommer när det börjar närma sig matchstart. Lycka till vid rygg.

✅ Paok har klivit över linan i 4 av 5 senaste

✅ Basel har klivit över linan i 5 av 5 senaste

✅ Många spelare osäkra till spel i Basel

⚠️ Matchen kan bli avslagen om det står 0-0 i halvlek.

Speltips: Över 2,5 mål @2,05

Units: 6

Spelstopp: 19:30

Spelbolag: 10Bet, 100% bonus upp till 2000kr här

Tipsa om Fotboll speltips 24/7: Paok – Basel (CL kval) till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades