Fotboll Speltips 2/8: Hittarp – Olympic (Div 2, Västra Götaland)

Hittarp – Olympic

Goddag Spelvänner! Gårdagens spel på de tyska U18 herrarna satt finfint och månaden fick en perfekt start. Kroaterna orkade hänga med upp till 40 lika sen ökade tyskarna takten och kunde tillslut vinna komfortabelt med 73-60. Ikväll hämtar jag liret från svenska div 2 västra Götaland. Dags för lite fotboll mellan Hittarp och Olympic. Spana in idén nedan.

Matchen

Hittarp har verkligen hittat målformen. Hela 5-1 mot assyriska och 7-0 senast mot Varberg. Nu tar man emot nykomlingen Olympic som man slog borta i öppningsomgången med hela 1-6. Hittarp huserar på en sjätteplats i tabellen med en fin målskillnad på 33-18 och 24 poäng. Gästerna har repat sig något efter ett par riktigt risiga matcher och innehar 10e platsen med 14 gjorda och 25 insläppta. 16 poäng har spelats in men man har otroligt svårt att göra mål. Nu har lagen haft sommaruppehåll och Hittarp har kunnat ladda fullt för denna hemmamatch. Jag tror Olympic får det väldigt svårt här och tänker spela Hittarp -1 mål till 1,76. Detta innebär att Hittarp måste vinna med minst 2 mål. Gästerna har bara producerat 4 mål framåt på bortaplan men släppt in 11 och Hittarp har alltså gjort hela 12 mål på lagts 2 senaste matcher. Att man dessutom slog Olympic med 1-6 borta gör att jag tror man klarar minst en 2 målsvinst hemma. Lycka till vid rygg.

✅ Hittarp gör mycket mål och har 33-18 i målskillnad

✅ Förra mötet slutade 1-6

✅ Gästerna har bara gjort 4 mål på bortaplan

⚠️ Parkerar Olympic bussen?

Speltips: Hittarp -1 mål @1,76

Units: 2

Spelstopp: 19:00

Spelbolag: Rizk, 100% bonus upp till 1000kr

Tipsa om Fotboll Speltips 2/8: Hittarp – Olympic (Div 2, Västra Götaland) till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades