Fotboll Speltips 14/8: Spartak Moskva – Paok (CL kval)

Spartak Moskva – Paok

Godmorgon Spelvänner! Rött kort efter 13 min för Bordeaux senast och en match man ville glömma så fort som möjligt. Ikväll är det istället dags för mitt kära Paok att åka till Ryssland och möta Spartak Moskva. Spana in tankarna till kvällens match i Champions League kvalet.

Matchen

Paok har slagit ut Basel och vann första mötet mot Spartak efter en mäktig vändning till 3-2. Jag tror vi får se en fartfylld match igen då ryssarna måste gå framåt och Paok är otroligt snabba i sitt omställningsspel. En viktig nyckel för grekerna blir Aleksandar Prijovic som fullkomligt öst in mål både i ligan och i CL kvalet. Han målade båda matcherna mot Basel och senast startade han Paoks vändning med att slå in 1-2 på straff. Jag provar en mindre peng på att Prijovic gör mål igen till fina 3,45x degen.

Att båda lagen kan göra mål har vi sett sen förra mötet då hela 5 mål gjordes redan i den första halvleken. Jag tror båda lagen hittar nätet idag igen till 1,76.

Paok visade som sagt otrolig styrka senast när man kunde vända ett 0-2 underläge till 3-2 redan i första halvlek. Att man dessutom lyckades stänga matchen i andra halvlek och även rädda en straff tror jag har gett en otrolig självförtroendeboost inför returen ikväll. Jag ser det inte alls som omöjligt att grekerna skulle kunna gå segrande ur detta och därför känns 2,0x degen för X2 väldigt generöst här. Man klippte ändå Basel borta med 3-0 och moralen i laget är grym. Detta blir mitt tredje lir på matchen. Lycka till vid rygg.

✅ Prijovic har gjort mål i 3/3 CL kvalmatcher

✅ Förra matchen slutade 3-2 och båda lagen har fina anfallsvapen samtidigt som försvaren inte är de bästa.

✅ Paok är ett tufft lag att möta med snabba omställningar. Slog Basel borta med 3-0 och kan mycket väl klara avancemang ikväll.

⚠️ Spartak är ett bra hemmalag i den ryska ligan

Speltips 1: Aleksandar Prijovic gör mål närsomhelst @3,45

Speltips 2: Båda lagen gör mål @1,76

Speltips 3: Matchen slutar X eller 2 @2,0

Units: 1, 2, 2

Spelstopp: 19:30

Spelbolag: 10Bet, 100% bonus upp till 2000kr

Tipsa om Fotboll Speltips 14/8: Spartak Moskva – Paok (CL kval) till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades