Fotboll Speltips 12/8: Bordeaux – Strasbourg (Ligue 1, Frankrike)

Bordeaux – Strasbourg

Godmorgon Bettingvänner! De större ligorna i fotbollen börjar dra igång vilket är glädjande efter en torka på några månader av kvalitativ fotboll. Basketen dröjer ett tag till innan både NBA och de större europeiska ligorna drar igång. Vi hämtar ett lir från Ligue 1 i Frankrike och mötet mellan Bordeaux – Strasbourg. Haka på!

Matchen

Bordeaux har laddat upp fint under försäsongen och förlorade senast den 22a april mot Psg. Efter det har laget radat upp 9 segrar och två X. Strasbourg har däremot bara lyckats vinna 1 av lagets 10 senaste bortamatcher. 6 förluster 3 kryss och 1 vinst är inget imponerande facit.

Bordeaux ser ut att bli utan Mendy på mittfältet och Sabaly i försvaret. Pellenard ser ut att kunna finnas tillgänglig för spel. Man har dock klarat sig bra utan Mendy och Sabaly. Laborde visade upp fin målform senast med 2 baljor och även om han inte startar idag så är han ett bra vapen att kunna slänga in från bänken. Gästerna har frågetecken på Bangou, Saadi och Corgnet. Bordeaux är det bättre laget i grunden och med rådande form och hemmafansen i ryggen tror jag på seger och spelar den raka 1an till 1,80. Lycka till vid rygg.

✅ Bordeaux har 11 matcher utan förlust varav 9 vinster

✅ Strasbourg har bara 1 vinst på lagets 12 senaste bortamatcher.

✅ Bordeaux har en bredare trupp och täcker upp skador bättre.

⚠️ Öppningsomgång i Ligue 1 vilket alltid kan vara lite lurigt

Speltips: Bordeaux vinner matchen @1,80

Units: 2

Spelstopp: 17:00

Spelbolag: 10Bet, 100% bonus upp till 2000kr

Tipsa om Fotboll Speltips 12/8: Bordeaux – Strasbourg (Ligue 1, Frankrike) till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades