FOTBOLL/ PREMIER LEAUGE/12/8 / ETT BORTALAG SOM IMPONERAR

Så äntligen är det dags att göra sitt första Premier Leauge inlägg för säsongen i denna länk och jag har höga förhoppningar att denna säsong ska gå lika bra som förra. Rent ekonomiskt så va fjol året ett av dom bättre åren ju längre in på säsongen man kom.

Först ut i år tar jag mig till klassiska Selhurst Park och matchen mellan Crystal Palace och nykomlingen Huddersfield Town som gjorde en strålade säsong när man tog klivet upp till Premier Leauge. Jag är väldigt imponerad över deras försäsong och målproduktion hittils måste jag erkänna. Vad sägs om det här?

Torino 2-2 Stuttgard 3-3, Udinese 1-2, Sandhausen 3-2, Bury 3-1 och slutligen en förlust 0-1 Barnsley. Samtliga matcher har spelats fmellan den 16e Juli till den 4e augusti. Det råder sannerligen ingen brist på anfalls krut hos denna nykomling.

Crystal Palace har inte heller gjort det dåligt. Förlust mot topplagen Liverpool och Manchester United 2-0 i båda men har sedan gjort mål i övriga matcher.1-1 shalke 04, 1-1 Metz 3-1 mot Maidstone och slutligen 2-0 mot West Bromwish.

Jag ser ett otroligt bra värde i  att båda lagen gör mål idag till generös 2 gånger pengarna.

Lycka till vid rygg!

SPELTIPS: BLGM

ODDS: 2:00

SPELBOLAG: UNIBET

SPELSTOPP:16:00

 

Tipsa om FOTBOLL/ PREMIER LEAUGE/12/8 / ETT BORTALAG SOM IMPONERAR till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades